Ευχαριστώ θερμά την ΕΔΕΚ για τη σημερινή απόφαση, αναφέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος




“Ευχαριστώ θερμά το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ για τη σημερινή απόφαση του 13ου Συνεδρίου του Κινήματος, με την οποία υποστηρίζει την υποψηφιότητά μου στις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω να εκφράσω στον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, φίλο Μαρίνο Σιζόπουλο, για την τιμή που μου έκανε να προτείνει και να υποστηρίξει την υποψηφιότητά μου ενώπιον του Συνεδρίου, αλλά και σε όλα τα στελέχη και μέλη της ΕΔΕΚ που επικύρωσαν αυτή την πρόταση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

“Με την ΕΔΕΚ, μας συνδέουν για δεκαετίες κοινοί αγώνες.

Για την δημοκρατία, για την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή, για την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή.

Από σήμερα, μας ενώνει επίσημα και ένας ακόμα κοινός αγώνας”, τονίζει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

“Ο αγώνας για ανατροπή της αποτυχημένης πολιτικής των τελευταίων χρόνων, ο αγώνας να διεκδικήσουμε τη σωστή και λειτουργική λύση του Κυπριακού, ο αγώνας να πετύχουμε οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο, ο αγώνας να δώσουμε στον κυπριακό λαό αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική.

Θέλω να διαβεβαιώσω τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές της ΕΔΕΚ ότι αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος”, συμπληρώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Το συνέδριο της ΕΔΕΚ επικύρωσε τη στήριξη υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου

30/04/2017 13:52 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: