Τοπ μόντελ με εσώρουχα της Victoria’s Secret κατακτούν το Παρίσι: Ήταν …άγγελοι




“Άγγελοι” με μακριά καλλίγραμμα πόδια και εντυπωσιακά μακριά μαλλιά γέμισαν χθες βράδυ την πασαρέλα παρουσιάζοντας φίνα εσώρουχα, στο πρώτο ντεφιλέ στο Παρίσι της αμερικανικής εταιρίας Victoria’s Secret, παρουσία αστέρων όπως η Ινές ντε λα Φρεσάνζ, Βενσέν Κασέλ, Αζεντίν Αλαϊά, Λένι Κράβιτς που είχαν συγκεντρωθεί για την εκδήλωση αυτή στο Γκραν Παλέ.

Τα πιο περιζήτητα τοπ μόντελ σήμερα, η Τζίτζι Χαντίντ και η αδελφή της Μπέλα, η Κένταλ Τζένερ, η Αντριάνα Λίμα, η Λίλι ‘Ολντριτζ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο φόρεσαν push up σουτιέν, ζώνες από ζαρτιέρες και ψηλές μπότες.

Η ετήσια επίδειξη εσωρούχων που συνδυάζει μόδα, φαντασία και ψυχαγωγία και η οποία θα αναμεταδοθεί από την τηλεόραση στις 5 Δεκεμβρίου σε 190 χώρες, προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές από το 1995 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά.

Η συνταγή της Victoria’s Secret είναι αρκετά απλή: συγκεντρώνει διάσημα και πολύ σέξι μοντέλα (η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν ήταν επί μακρόν το αστέρι της φίρμας) που αναδεικνύουν τα ελκυστικά εσώρουχα σε ένα φανταχτερό ντεφιλέ που διακόπτεται από μουσικά σόου.

Φέτος τραγούδησαν οι Λέιντι Γκάγκα, Μπρούνο και The Weeknd, μετά τη Ριάνα και τη Τέιλορ Σουίφτ τις περασμένες χρονιές.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: