Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολη αυτή την ώρα ο Μπαράκ Ομπάμα: Το όνειρό του βγαίνει αληθινό




Την Ακρόπολη επισκέπτεται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Στη συνέχεια αναμένεται να μιλήσει στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Ακολούθως, ο Αμερικανός Πρόεδρος θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεναγείται από την προϊστάμενη της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Ελένη Μπανού, όπως αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη είναι από νωρίς το πρωί δρακόντεια, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Oι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας – Διονυσιακού Θεάτρου) σήμερα έως τις 14:00 είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αμέσως μετά θα μεταβεί στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο Δέλτα Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία. Ακολούθως, ο Αμερικανός Πρόεδρος θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

Το όραμά του για τη δημοκρατία την ώρα της ανόδου του λαϊκισμού σε ολόκληρο τον κόσμο θα παρουσιάσει εν είδει πολιτικής παρακαταθήκης ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία που θα ακολουθήσει την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας που θα τον οδηγήσει στη συνέχεια στη Γερμανία και πραγματοποιείται υπό τη σκιά της έλευσης του Ντόναλντ Τραμπ.

http://mignatiou.com/2016/11/politiki-parakatathiki-gia-ti-dimokratia-kata-tou-laikismou-i-simerini-omilia-ompama-se-athina/

http://mignatiou.com/2016/11/to-pediko-oniro-tou-barak-ompama-na-episkefthi-tin-ellada-episkepsi-astrapi-alla-ousias/

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: