Το «Ζάρι» ταρακούνησε την σκηνή του Μάλμε Αρένα: Τραγούδησε η Μαρίνα Σάττι, ξεκίνησε ο Β’ Ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision (video)

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από τη συναυλία της Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ




Απόψε ήταν η στιγμή της Ελλάδας και της Μαρίνας Σάττι με το «ZARI», καθώς στις 22:00 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η μετάδοση του Β’ ημιτελικού του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, από τη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας.

Η Μαρίνα ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε Αρένα και τραγούδησε το «Ζάρι», διεκδικώντας την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Πυρετώδεις ήταν οι πρόβες της ελληνικής αποστολής, που υποσχέθηκε εκπλήξεις επί σκηνής, ενώ το Ζάρι έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των Eurofans.

Η Ελλάδα διαγωνίστηκε στην 3η θέση διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου. Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ ημιτελικό σε μία σπέσιαλ εμφάνιση θεατές και τηλεθεατές απόλαυσαν την Έλενα Παπαρίζου και το «Number One» που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση. Στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σαρλότε Περέλι.

Το «Ζάρι» ταρακούνησε την σκηνή του Μάλμε Αρένα στην πρόβα της ελληνικής αποστολής. Με την κάμερα να ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της σε απόλυτο ρυθμό πάνω στην σκηνή η ενέργεια του τραγουδιού μεταφέρεται στις οθόνες του κοινού.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα επίσημα social media του Ευρωπαϊκού Θεσμού, η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών από το Reddit, αποκαλύπτοντας στιγμές από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Οι λάτρεις της Eurovision στηρίζουν την ελληνική συμμετοχή.

Φανς ήρθαν από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν την Μαρίνα Σάττι πάνω στην σκηνή. Μάλιστα, κάποιοι την αγαπούν τόσο πολύ που έχουν φορέσει πανομοιότυπα ρούχα με αυτά που εμφανίστηκε.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Λίγες ώρες πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024, όπου διαγωνίστηκε η Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι ήταν άρρωστη με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα.

Παρ’ όλα αυτά η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena και εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι μέσω του Instagram αποκάλυψε ότι ήταν άρρωστη: «Έχω κρυώσει πολύ. Γι’ αυτό φοράω τη μάσκα εδώ μέσα», λέει μεταξύ άλλων στο video.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συνεντεύξεις της.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: