Οι «Πολυαγαπημένες Μέρες» στην Αμερική: Επιτυχία για το βραβευμένο ντοκιμαντέρ και την Κύπρο




Το βραβευμένο δημιουργικό ντοκιμαντέρ “Πολυαγαπημένες μέρες” σκηνοθεσίας Κωνσταντίνου Πατσαλίδη, σε σενάριο-παραγωγή Γιώργου Αβραάμ, κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στο American Film Institute!

Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» φιγουράρουν ανάμεσα σε οσκαρικές ταινίες, σε Αμερικανικές Πρεμιέρες, στις καλύτερες ευρωπαικές ταινίες ενώ το φετινό lineup συμπληρώνουν, βραβευμένες ταινίες σε διεθνή φεστιβάλ, European box-office, hits, πρωτοεμφανιζόμενοι και υποσχόμενοι σκηνοθέτες. Μια τεράστια τιμή για την Κύπρο, τους Κύπριους δημιουργούς και ολόκληρο το συνεργείο.

http://www.afi.com/silver/eushowcase/

http://www.afi.com/silver/eushowcase/eurofilmlist2016.aspx

Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» αποτελούν το πρώτο κυπριακό ντοκιμαντέρ που επιλέχθηκε στo American Film Institute.

Ημέρα προβολής, Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα AFISilver2 στην Ουάσιγκτον.  Ώρα προβολής: 7.15μ.μ.

Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» αποτελούν το πρώτο κυπριακό ντοκιμαντέρ που επιλέχθηκε στo American Film Institute. Ημέρα προβολής, Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα AFISilver2 στην Ουάσιγκτον. Ώρα προβολής: 7.15μ.μ.
Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» αποτελούν το πρώτο κυπριακό ντοκιμαντέρ που επιλέχθηκε στo American Film Institute. Ημέρα προβολής, Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα AFISilver2 στην Ουάσιγκτον. Ώρα προβολής: 7.15μ.μ.

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ, που μετρά τέσσερα χρόνια έρευνας και δύο χρόνια γυρισμάτων, παραγωγής Walking Around The World, έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα εξαιρετικές κριτικές οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά μέσα στη Νέα Υόρκη και στο Aljazeera και επίσης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα στην Κύπρο. Συμπαραγωγοί: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Πολιτιστικές Υπηρεσίες, Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου, Filmblades, Atlantis ,Roll-Out Vision Services)

«Το «Beloved Days» είναι ένα ερωτικό γράμμα σε μια ανέμελη εποχή όπου άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα τι είναι το σινεμά, είχαν το ίδιο το σινεμά στην πίσω αυλή τους. Άνθρωποι χαμογελαστοί, ανοιχτόκαρδοι, φιλόξενοι, χωρατατζήδες. Και που συμπτωματικά έζησαν τις τελευταίες μέρες της κυπριακής αθωότητας λίγο πριν την τρομοκρατία, το πραξικόπημα, την εισβολή». 

Link for Beloved Days trailer

https://www.youtube.com/watch?v=tVTVyDVAZ8g

https://vimeo.com/129415392

OFFICIAL LINKS

facebook.com/BelovedDaysDocumentary

www.beloveddays.com

@Beloveddays

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: