Διάσημοι με τα αγαπημένα τους σκυλάκια: Dangerous Minds …




Όχι άλλο διασημότητες με τα γατάκια τους. Φτάνει, πια! Επιτέλους μια photo gallery – από το Dangerous Minds –με διασημότητες παρέα με τα αγαπημένα τους σκυλιά!

Η στήλη δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα της συζήτησης για τα προτερήματα των γατών έναντι αυτών των σκυλιών. Δεν πρόκειται να ζυγίσει το τι συμβολίζει η συμπεριφορά των πρώτων σε σύγκριση με τη συμπεριφορά των δεύτερων. Δεν θα εξετάσει το τι αποκαλύπτει – για την προσωπικότητα της «κυρίας» ή του «κυρίου» – η επιλογή γάτας ή σκύλου ως σύντροφο.

Απλά, θα παρουσιάσει αυτή την photo gallery για να απολαύσουμε τον Marc Bolan των T-Rex, τον David Bowie με τον μικρό Scottie το 1980, τους Queen (την πλήρη μπάντα) με το τετράποδό τους, τον Άντι Γουόρχολ με ένα από τα αγαπημένα του dachshund, την Debbie Harry και τον Bill Murray με ένα πουντλ, τον Nick Cave μ’ ένα κουταβάκι, τον Keith Richards με το σκυλάκι του αγκαλιά, τον Iggy Pop με έναν μικρό τετράποδο Iggy Pop στον δεξί του ώμο, τον Lou Reed και την Laurie Anderson παρέα με την Lolabelle, τον Mouse ν’ ακούει τον Roger Daltrey να γρατζουνάει την κιθάρα του?

Ας μην αποκαλύψουμε τα πάντα.

(http://dangerousminds.net/comments/marc_bolan_andy_warhol_joan_jett_other_famous_folk_with_their_dogs_for_your)

Βασίλης Τσεκούρας, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: