Χριστοδουλίδης: Έντονο και αυξημένο το ενδιαφέρον για τον τρίτο γύρο αδειοδότησης




Μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, και του Υπουργικού Συμβουλίου, θα γίνουν πολύ συγκεκριμένες ανακοινώσεις για τον τρίτο γύρο αδειοδότησης, που ολοκληρώνεται αύριο, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα έντονο και αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρξε για τον γύρο αυτό.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Εκπρόσωπος είπε πως “αύριο ολοκληρώνεται ο τρίτος γύρος αδειοδότησης”, προσθέτοντας πως “δεν θα γίνουν αύριο ανακοινώσεις σε σχέση με τις εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο και ακολούθως θα γίνουν πολύ συγκεκριμένες ανακοινώσεις”.

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως όλο αυτό το διάστημα υπήρξε ένα έντονο και αυξημένο ενδιαφέρον για τον τρίτο γύρο αδειοδότησης, για τα τεμάχια που έχουν προκηρυχθεί μέσα στο πλαίσιο του τρίτου γύρου.

“Η ευχή μας, η προσδοκία μας είναι να μετουσιωθεί σε πολύ συγκεκριμένες προφορές. `Οντως μέσα από κάποιες προσφορές φαίνεται αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον, αλλά να περιμένουμε αύριο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ακολούθως θα μιλήσουμε συγκεκριμένα”, ανέφερε.

KYΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: