Απίστευτη εισβολή Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ πριν την συζήτηση περί παρέμβασης σε διαγωνισμό




Αίσθηση προκάλεσε η αιφνιδιαστική εμφάνιση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα των αποκαλύψεων περί παρέμβασης στο διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση λόγω της παρουσίας του κ. Πολάκη, ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία των προσλήψεων γιατρών και να ανοίξουν στη συνέχεια οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αναφέρει το Mega.

Εξερχόμενος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε στους δημοσιογράφους ότι ξεκαθάρισαν ορισμένα θέματα, ότι θα επανεξεταστούν οι ενστάσεις και θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα, ώστε οι γιατροί να προσληφθούν το ταχύτερο δυνατό.

Ερωτηθείς, πάντως, για τις “φωνές” από την πλευρά της αντιπολίτευσης που ζητούν την παραίτησή του, απάντησε με μία αμφιλεγόμενη μαντινάδα, λέγοντας πως “αυτό που επιθυμεί η γριά το βλέπει στο όνειρό της”.

Χθες το βράδυ, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνεται ότι πήρε τους πίνακες ώστε να τους διορθώσει και απαντάει στο ΚΕΕΛΠΝΟ ότι στις 88 από τις 100 αιτήσεις έχουν γίνει λάθη.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: