Eπεισόδια στη δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Πιάστηκαν στα χέρια ο δικηγόρος του Πολάκη και ο φρουρός του Γεωργιάδη

FILE PHOTO: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Παρουσία του του νυν υπουργού Υγείας ‘Αδωνη Γεωργιάδη, κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση για “τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ” την περίοδο 2013-2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

  • Κατηγορούμενοι για την υπόθεση , που αφορά 22 προσλήψεις , οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορτήριο ,είχαν γίνει μη νόμιμες από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι συνολικά τέσσερα άτομα οι οποίοι λογοδοτούν για αδικήματα που αφορούν απιστία και συνέργεια σε αυτήν .

Η διαδικασία διεξήχθη με εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ των δύο πολιτικών με αποκορύφωμα επεισόδιο που προκλήθηκε, λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση ,όταν ο κ. Πολάκης δεν απάντησε σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί και ο κ.Γεωργιάδης είπε δυνατά «τι διαδικασία είναι αυτή;».

  • Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν στην παρέμβαση Γεωργιάδη, αντέδρασε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης που βρισκόταν στο ακροατήριο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της φρουράς του υπουργού .

Στη δίκη έχει καταθέσει ήδη ο κ. Γεωργιάδης , ενώ ο κ. Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει μέσω αιτήματος που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών για λογαριασμό του, ο κ. Απατσίδης, το οποίο έγινε δεκτό καθώς ο πρώην υπουργός είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για 13 Μαρτίου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για κάποια επιχορήγηση στους αγρότες, λέει ο Παύλος Μαρινάκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: