Κάρα: “H έγκριση των άλλων δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα”




Η Κάρα Ντελεβίν έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σύμφωνη με τις πιέσεις που ασκεί η βιομηχανία του θεάματος.

Με ύψος 175 εκατοστά, θεωρείται από τα πιο  κοντά μοντέλα που κάνουν πασαρέλα και μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο της μόδας, όπως και την αμφιφυλοφιλία της, που όμως, της πήρε λίγο χρόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα με τον εαυτό της.

Σε ένα συγκινητικό δοκίμιο για το Motto, μια ιστοσελίδα των συντακτών του «Time», η ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που άνοιξε τα μάτια της και αποφάσισε να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την ευτυχία της και όχι την καριέρα της.

«Δούλεψα σκληρά για να γίνω αποδεκτή από την κοινότητα της μόδας, με τρόπους πέρα από την φυσική μου παρουσία. Σε ελάχιστο χρόνο, όμως, έπιασα τον εαυτό μου να έχει παραδοθεί στην διαδικασία αποδοχής από τον κλάδο. Ένιωσα σαν να χρειάζομαι νομιμοποίηση από όλους. Ως αποτέλεσμα, σταμάτησα να βλέπω τον εαυτό μου και τι σημαίνει το να είσαι ευτυχισμένη, τι σημαίνει να είσαι επιτυχημένη», έγραψε.

«Με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα ότι το να πάρεις την έγκριση των άλλων δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Φυσικά και ήμουν περήφανη για ό,τι είχα κάνει, αλλά δεν ήμουν πραγματικά χαρούμενη», συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: