Στην ΑΕΚ έως το 2020 ο Τζανετόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο Δημήτρης Διαμαντάκος παίκτης του Ολυμπιακού (Α) και ο Άνταμ Τζανετόπουλος παίκτης της ΑΕΚ (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
Ακόμα μία «μεταγραφή» πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Με υποδειγματικό τρόπο και χωρίς να επιτρέψει να αναπτυχθούν σενάρια η ΑΕΚ «τελείωσε» με το φλέγον ζήτημα του Ανταμ Τζανετόπουλου.

Το απόγευμα της Πέμπτης η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με το νεαρό αμυντικό έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο «Τζάνε» ήταν από τους «αδικημένους» της ομάδας, καθώς βρισκόταν ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει όταν αποκτήθηκε από τη Νίκη Βόλου, με αποδοχές που δεν ξεπερνούσαν τα 1.100 ευρώ το μήνα.

Παρόλα αυτά, υπήρχε στη συμφωνία ρήτρα 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση που επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Τώρα, τα πράγματα αλλάζουν, οι όροι του συμβολαίου «εκτοξεύονται» προς τα πάνω και ο 21χρονος διεθνής αντιμετωπίζεται πλέον και μισθολογικά, ως επαγγελματίας παίκτης της ΑΕΚ.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του και σε δηλώσεις στο επίσημο site της ΑΕΚ τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι έγινε αυτό που πραγματικά επιθυμούσα. Από εδώ και πέρα, το μόνο μου μέλημα είναι να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου”.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal