Οι Fortissimo στη Ζώγια




Η τρίμηνη γιορτή για τα 30χρονα της Ζώγιας ολοκληρώνεται με την εντυπωσιακή συναυλία των Fortissimo, το Σάββατο 06 Φεβουαρίου 2016, στις 21:30.

Οι Fortissimo, αυτό το απολύτως εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet, που αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται πια συστάσεις! Τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές, συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, έχουν συναρπάσει το κοινό και έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Οι Fortissimo έγιναν ευρέως γνωστές συμμετέχοντας σε συναυλίες, φεστιβάλ, VIP events, gala τόσο στην Ελλάδα ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Ιωάννινα, Αίγιο, Ναύπλιο, Λάρισα, Καλαμάτα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Κρήτη), όσο και στο εξωτερικό (Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισπανία, Μαρόκο, Μάλτα, Βραζιλία).

Το ρεπερτόριο των Fortissimo μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής.

Η μοναδικότητα και η καινοτομία των Fortissimo όμως έγκειται στην παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού προγράμματος. Το εκρηκτικό αυτό σόου περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα μουσικών επιλογών:

– Soundtracks: από τις ταινίες Pulp Fiction, James Bond, Mission Impossible

– Γνωστά τάνγκο: Άρωμα Γυναίκας

– Latin: Sway, Amado mio

– Rock: Roxanne, Smooth Criminal

Οι Fortissimo έχουν συνεργαστεί επιτυχημένα με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά, τo 2010 άνοιξαν τη συναυλία των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα και το 2011 ήταν support group στους Deep Purple.

Πληροφορίες
Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459
www.facebook.com/zogia.kafe/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: