Μπαλάφας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργούσε προβλήματα σε άλλες κομματικές εκδηλώσεις- Επιχειρηματίες οι αγρότες”




«Ποτέ δεν πήγαν άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσουν πρόβλημα σε άλλη κομματική εκδήλωση…Πέντε – δέκα στημένοι μπορούν να σου διαλύσουν μια κομματική εκδήλωση, αλλά εμείς δεν πήγαμε ποτέ σε κομματική εκδήλωση αλλού κόμματος, αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς που εγώ γνωρίζω», υποστήριξε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Μπαλάφας, αναφερόμενος σε “φραστικές επιθέσεις” που δέχθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο.

«Αγανακτισμένοι πολίτες δεν υπάρχουν στην Αριστερά μας… Να ‘μαστε σαφείς», ανέφερε ο υφυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ότι αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις τόνισε: «Εγώ θα ήθελα να είχαν αιτήματα συγκεκριμένα οι αγρότες, γιατί αίτημα για αφορολόγητο 30.000 ευρώ δεν έχει ακουστεί ποτέ αυτό, και είναι κορωνίδα των αιτημάτων τους, έχει στοιχειώδη πιθανότητα αποδοχής αυτό όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τον ελληνικό λαό;» διερωτήθηκε. «Δεν μοιράζουν χαρτί με τα αιτήματά τους στα μπλόκα, το έχω ελέγξει» πρόσθεσε.

Πρόσθεσε πως υπάρχουν και αγρότες- επιχειρηματίες σημειώνοντας: «ο αγρότης σήμερα δεν είναι ο αγρότης του προηγούμενου αιώνα, του Μαρίνου Αντύπα με 5 – 6 στρεμματάκια… Πολλοί εξ αυτών είναι επιχειρηματίες της νότιας Κρήτης, της Θεσσαλίας, της Ηλείας κλπ. με εργάτες που τούς δουλεύουν… Θυμηθείτε τις ιστορίες στα θερμοκήπια της Ηλείας… Και έχουν και πολλά κέρδη, και καλά κάνουν, αλλά δεν μπορεί να λες “δεν πληρώνω”. Συμβάλλουν στην οικονομία, αλλά και αυτός είναι ένας επιχειρηματίας που πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με τις δυνατότητές του».

Αθηναϊκό Πρακτορείο-WWW.AMNA.GR., Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: