Πάνω από 400 τζιχαντιστές, έτοιμοι να χτυπήσουν στη Γερμανία




Περίπου 430 φανατικοί ισλαμιστές που ζουν στη Γερμανία είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν αιματηρές επιθέσεις στη χώρα, όπως αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Οι γερμανικές υπηρεσίες υπολογίζουν πως, αυτή την στιγμή, βρίσκονται στη Γερμανία περισσότεροι από 1.100 επικίνδυνοι τζιχαντιστές, εκ των οποίων οι 430 θεωρούνται έτοιμοι για όλα και ικανοί να επιτεθούν οποιαδήποτε ώρα, όπως ανέφερε, σε συνέντευξή του, ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας BfV, Χανς Γκέοργκ Μάασεν.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί εκτίμηση της γερμανικής υπηρεσίας βάσει των πληροφοριών που κατέχει. Την προηγούμενη εβδομάδα η υπηρεσία είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση πως ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών που έχουν εισέλθει στη Γερμανία αυξάνεται δραματικά.

Ο Μάασεν πρόσθεσε πως η υπηρεσία του σκοπεύει να αξιοποιήσει πληροφοριοδότες, μεταξύ των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα, για να εντοπίσει τους ακραίους ισλαμιστές. Συνολικά υπολογίζεται πως ο αριθμός των σαλαφιστών ισλαμιστών στη Γερμανία αγγίζει τους 8.500.

http://sputniknews.com/europe/20151211/1031587650/germany-violent-islamists.html#ixzz3u1C6sqVf

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: