Τα σούργελα του χρυσαυγίτικου όχλου σε νέες περιπέτειες




Δεν πρόκειται να αναφερθώ ούτε στα ναζιστικά, ούτε στα φασιστικά, ούτε στον μακαρίτη τον Παύλο Φύσσα, ούτε κανέναν.

Όταν βλέπεις έναν όχλο επαγγελματιών του γελοίου και εθνοκτόνου εθνικισμού να επιτίθενται εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, τον οποίο κόπτονται ότι σέβονται και τιμούν, τότε δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι τα ανθρωπάρια αυτά, εντελώς καταχρηστικά φορούν παντελόνια.

Βλέπεις μπρατσωμένες λουλούδες (από το όμορφο καρτούν του παρελθόντος «η μικρή Λουλού») και αντρειωμένους καφενόβιους εντός του όχλου που συγκαλύπτει το προσωπικό τους ΤΙΠΟΤΑ, να τρέχουν πίσω από τον κ. Κουμουτσάκο και να τον κλωτσούν και να πετούν… λίγο χαριτωμένα και διστακτικά πλαστικά ποτήρια με νερό… Ένας προλαβαίνει να δώσει και μια διστακτική γροθιά, σα να τσακώνονται γκόμενες, ή μάλλον χειρότερα.

Πέραν της τάσης για εμετό που προκαλείται από το θέαμα της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας, με τα ΜΑΤ να παρεμβαίνουν με χαρακτηριστική καθυστέρηση, δεν μπορείς παρά να διαπιστώνεις, ότι κάποιοι προσπαθούν να αποδειχθούν χειρότεροι του Νίκου Φίλη, ο οποίος όμως μιλώντας στη Βουλή μερικά λεπτά αργότερα, καπηλευόμενος τα επεισόδια, προσπάθησε να εξισώσει την απόπειρα λιντσαρίσματος του αν μη τι άλλο μετριοπαθή και αξιοπρεπή βουλευτή της ΝΔ, με τη δική του από τα μέσα ενημέρωσης.

Το «μωραίνει Κύριος», δείχνει να αδυνατεί πλέον να περιγράψει την κατάντια μας… Επειδή όμως το βίντεο υπάρχει και τους είδαμε όλοι, αναμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων αρχών.

DAVE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: