“Μάλιστα Σεφ”: Πρεμιέρα στο Μega




Πρεμιέρ ατην Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22:00 για την νέα κωμική σειρά του Mega Channel .

Ο Μάνθος είναι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ!

Στην κουζίνα του πιο ακριβού γαλλικού εστιατορίου της Αθήνας τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.

Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος και αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο, όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας καθημερινός εφιάλτης. Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, κοντράρεται με τους υπόλοιπους μάγειρες, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την μάνατζερ του εστιατορίου, Κίκα, με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί.

Στο γαλλικό εστιατόριο «Chez Philippe», η μέρα του σεφ Βασίλη Κόκκορη έχει ξεκινήσει στραβά. Έχει χάσει ένα στοίχημα, έχει κακοκοιμηθεί, έχει νεύρα, τσακώνεται με τη μάνατζερ Κίκα που τον πιέζει να ανανεώσει το μενού, ενώ ο ιδιοκτήτης Φίλιππος τού αναθέτει να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τον ιδιοκτήτη του ανταγωνιστικού εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει δίπλα τους.

Αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ξαφνική εμφάνιση του νεαρού πεισματάρη μάγειρα Μάνθου, που έχει όνειρο να δουλέψει στο «Chez Philippe». Ο Βασίλης τον θεωρεί άχρηστο, οι άλλοι μάγειροι τού βάζουν τρικλοποδιές και η Κίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε μαζί του μια άδοξη ερωτική περιπέτεια.

Οι αντιρρήσεις όλων θα οδηγήσουν σε μια παρεξήγηση προς όφελος του Μάνθου, που θα καταφέρει να προσληφθεί δοκιμαστικά. Και τότε οι περιπέτειες αρχίζουν! Το πρώτο του «κατόρθωμα» είναι να στείλει στο νοσοκομείο τον επίσημο καλεσμένο και να φέρει σε σύγκρουση τον Βασίλη με την Έλενα, τη γοητευτική σεφ του διπλανού ανταγωνιστικού εστιατορίου. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο χαμός…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: