Ζήτα βοήθεια για τον εθισμό: That’s the spirit

British singer Oliver Sykes of the band Bring Me the Horizon performs during the Greenfield Openair in Interlaken, Switzerland. EPA/GIAN EHRENZELLER




Να αναζητήσουν βοήθεια και πιο φωτεινό ορίζοντα προτρέπει ο τραγουδιστής του δημοφιλούς,  ροκ συγκροτήματος «Bring me the horizon» όλους όσοι έχουν εθιστεί στη χρήση τοξικών ουσιών.

Ο Όλιβερ Σάικς, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι  κατάφερε να απεξαρτηθεί από την κεταμίνη ( ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική) δήλωσε στο Billboard  ότι  έπρεπε να ‘πιάσει πάτο’ για να αποφασίσει να αλλάξει.

« Ευτυχώς για άλλους δεν ισχύει αυτό και δεν χρειάζεται να φτάσουν στο χειρότερο στάδιο. Μπορεί να ακούγεται σαν την πιο κλισέ συμβουλή του κόσμου, αλλά μίλα σε κάποιον, συνειδητοποίησε γιατί είσαι χρήστης. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται ή  είναι γραμμένο στο κάρμα τους να γίνουν χρήστες»

Ο Σάικς πιστεύει ότι «υπάρχει πάντα ένα υποβόσκον πρόβλημα… Βρες ποιό είναι και μετά αναζήτησε ένα υγιή τρόπο για να το πολεμήσεις».

Το πέμπτο άλμπουμ των Bring me the horizon «Τhat’s The Spirit» σκαρφάλωσε στο Νο 2, τον περασμένο μήνα, στο 200 album chart του Billboard.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal