“Αυτοφωράκιας της ήττας στις εκλογές ο Μεϊμαράκης”, απαντά ο Αλέξης…




Απάντηση στην αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, περί “αυτοφωράκια” έδωσε από την Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχολιάζοντας αυτή την αναφορά ο Αλέξης Τσίπρας είπε: “Δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη. Οι βαρόνοι του κόμματός του τον θέλουν για αυτοφωράκια αλλά αυτοφωράκια της ήττας στις εκλογές, όχι αυτοφωράκια της εξουσίας”.

Κατηγόρησε ακόμη τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι πότε να βγαίνει και να τον κατηγορεί ότι θέλει να κλέψει την ψήφο του λαού για να μείνει στην εξουσία και πότε ότι θέλει να αποδράσει. “Τι από τα δύο άραγε συμβαίνει; Και τα δύο μαζί δεν γίνονται”, σημείωσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ακόμη λόγο για προσπάθεια παλινόρθωσης του παλιού αλλά και να μπουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Μίλησε παράλληλα για μεγάλη υποκρισία, σημειώνοντας:

“Όλοι όσοι από την πρώτη στιγμή μας έλεγαν γιατί συνεχίζετε να διαπραγματεύεστε, υπογράψτε και οργάνωναν τη μεγάλη καμπάνια για το ναι που είχε τρεις φορές χειρότερα μέτρα για τα αγροτικά απ΄’ αυτά που έρχονται σήμερα, που αναγκαστήκαμε εμείς να υπογράψουμε αλλά είναι μέτρα, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα και σταδιακά να εφαρμόσουμε σε ό,τι αφορά τα φορολογικά αλλά και να βρούμε τα ισοδύναμα που θα αντισταθμίσουν τις απώλειες”.

ΠΗΓΗ: MEGA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: