“Αλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ, έγινε μετάλλαξη. Τα κουστούμια τούς άλλαξαν;” λέει ο Γλέζος




Αιχμές για την κυβέρνηση άφησε ο Μανόλης Γλέζος, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Θεωρώ ότι έχει γίνει μια μετάλλαξη. Αλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ και άλλη είναι η κυβέρνηση Μαξίμου. Αναρωτιέται ο κόσμος, γιατί αυτή η μεταμφίεση; Τα κουστούμια τους έκαναν και άλλαξαν; Οι υπουργικές θέσεις τους έκαναν και άλλαξαν;”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha fm.

Για τον πρωθυπουργό ο κ. Γλέζος σημείωσε: “Ευελπιστώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας, το παιδί της Αριστεράς, θα ταυτιστεί με την ιστορία. Το περιμένω και το θέλω”.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι “δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες” και ότι “δεν είναι ώρα για διαζύγια” αλλά για ενότητα.

“Όλοι μας είμαστε οι δημιουργοί και όλοι μαζί χωρίς εξαίρεση αποτελούμε ισότιμες πολιτικές δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ”, επισήμανε και πρόσθεσε: “Παρά τις διαφωνίες στην πράξη στον πολιτικό τομέα εξακολουθούμε και υπάρχουμε σαν ένα σύνολο και για να το διατηρήσουμε δεν πρέπει να κάνουμε διαχωρισμούς”.

Για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν στο κόμμα είπε ότι “εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει ότι είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας οφείλει να προστρέξει στα μέλη και ακόμη και στους φίλους του” και υποστήριξε ότι αυτό πρέπει να γίνει πριν από τη συμφωνία.

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση Βαρουφάκη απάντησε: “Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και τι συμβαίνει. Είναι μια περιπέτεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης που δεν ξέρω που θα καταλήξει”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: