Εσταξε «φαρμάκι» για τον Ολάντ η Τριερβελέρ




Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγιέ από βεράντα των Ηλυσίων, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στους Times του Λονδίνου, δίνει λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

«Είστε παντρεμένος;», ρωτά το δημοσιογράφο. «Μπορείτε να φανταστείτε τη σύζυγό σας στα χέρια ενός άλλου άνδρα; Προσπαθήστε να το φανταστείτε. Εάν γνωρίζατε ότι η σύζυγός σας έχει εραστή και ξέρατε και ποιος ήταν, νομίζετε ότι θα καταφέρνατε να μην τους φανταστείτε μαζί;. Ορίστε. Θα τους φανταζόσασταν», συμπλήρωσε.

«Μία προδομένη γυναίκα είναι χειρότερη και από την Κόλαση», είπε η Τριερβελέρ, ενώ προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις και εκδίκηση.

«Δεν θα ερωτευόμουν ποτέ τον άνδρα που είδα στο Ελιζέ, έναν άνδρα μεταλλαγμένο απο την εξουσία και έτοιμο να ζητήσει απο τους γιατρούς μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, να αυξήσει τη δόση των ηρεμιστικών για να με εμποδίσει να εγκαταλείψω το κρεβάτι του νοσοκομείου», τόνισε η Τριερβελέρ.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι τόσο καλός εραστής ο Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ απάντησε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι με γοήτευσε και δεν είμαι η μόνη».

Η ίδια τόνισε ότι παρεμενε ερωτευμένη με τον Ολάντ ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό του με τη Ζιλί Γκαγιέ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να τον συγχωρήσει.

«Στη Σεγκολέν (Ρουαγιάλ) χρειάστηκαν 7 χρόνια να τον συγχωρήσει εμένα ίσως μου πάρει λιγότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας βρίσκεται στη Βρετανία για την προώθηση του βιβλίου της «Ευχαριστώ για τη στιγμή».

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: