Συναυλία στη μνήμη Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα




Στη μνήμη του αείμνηστου Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου  είναι αφιερωμένη η συναυλία που διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 1η Ιουλίου ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Η συναυλία που έχει τον τίτλο «ΧΑΙΡΟΙΣ ΕΝΔΟΞΕ ΛΑΖΑΡΕ», θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου και εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας 2014.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι η συναυλία αποτελεί προσπάθεια ανάδειξης των Καλάντων του Προστάτη και Πολιούχου  Αγίου της Λάρνακας, φίλου του Χριστού, Λάζαρου του Τετραημέρου.

Το καλλιτεχνικό μέρος τελεί υπό τη διεύθυνση του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, με τη συμμετοχή των  καλλιτεχνών, Πέτρου Γαϊτάνου, Γιώτας Νέγκα και Μάνου Πυροβολάκη. Συμμετέχουν επίσης η Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, η Ρωσική Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την εκδήλωση της οποίας η είσοδος είναι ελεύθερη «θα χαιρετίσει ο πατέρας του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου, Αρης”.

ΦΑΝΙΤΣΑ ΖΑΝΝΕΤΤΟΥ, ΚΥΠΕ-CNA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: