Η Χ.Α. συνέχεια της προδοτικής χούντας




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, www.ethnos.gr, www.mignatiou.com

Τα γεγονότα στην Ελληνική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα -εκτός βεβαίως αυτών που ψηφισαν τη ναζιστική οργάνωση- ο οποίος να αμφισβητεί πως οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στο Ναό της Δημοκρατίας ήταν ντροπιαστικές για τον πολυβασανισμένο τόπο μας.

Φανταστείτε να αναλάβουν ποτέ τα ηνία της χώρας, αυτοί οι άθλιοι ηγέτες της Χ.Α. Φανταστείτε μόνο για ένα λεπτό τι θα μας συμβεί… Στρατιωτικός νόμος, φυλακές, εξορίες, και εκτελεστικά αποσπάσματα. Και δεν πρόκειται για υπόθεση ή αν θέλετε πρόβλεψη. Είναι η πραγματικότητα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης τους, αυτά τα τρομακτικά για τη Δημοκρατία ονειρεύονται οι ηγέτες της ναζιστικής οργάνωσης. Και δεν οφείλονται οι σκέψεις αυτές στο σαλεμένο τους μυαλό. Πιστεύουν στις «ιδέες» του Αδόλφου Χίτλερ και είναι στα σχέδιά τους (τα απατηλά εύχομαι) να τις υλοποιήσουν στην Ελλάδα.

Η Χ.Α., που αποτελεί συνέχεια της προδοτικής χούντας, η οποία ξεπούλησε την Κύπρο στην Τουρκία, εκμεταλλεύεται την αδυναμία των πολιτικών να διορθώσουν τα τραγικά τους λάθη, που οδήγησαν την οικονομία στο γκρεμό, αλλά –και αυτό είναι το σημαντικότερο- «κτίζουν» στην βλακώδη και απαράδεκτη πρακτική των κομματαρχών, να μην μπορούν να συνεννοηθούν όταν η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στην ουσία η Ελλάδα είναι σε πόλεμο –κατέρρευσαν τα πάντα. Η οικονομία της είναι καταστρεμμένη διότι μετά την μεταπολίτευση κυριάρχησαν τα σκάνδαλα, οι λαμογιές και η κλοπή του εθνικού πλούτου, και η Τουρκία, που περνά την πιο ταραγμένη περίοδο της πρόσφατης πολιτικής της ιστορίας, παραμένει πάντα επικίνδυνη στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στη Θράκη. Πότε οι πολιτικοί μας θα σκεφθούν μόνο το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της; Πότε θα υπάρξει συνεννόηση σ’ αυτόν τον τόπο;

Η εύθραυστη οικονομική και πολιτική κατάσταση της Ελλάδας “ανδρώνει” φαινόμενα όπως αυτά της Χ.Α. Αλλά πιστεύω και θα το φωνάζω πάντα ότι η Δημοκρατία διαθέτει τα εφόδια για να αμυνθεί. Πρέπει να θέσει εκτός νόμου τη ναζιστική οργάνωση, διότι είναι δικαίωμά και υποχρέωσή της να προστατεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: