Το απαίσιο πρόσωπο της κατοχής συνεχίζεται σε βάρος των εγκλωβισμένων, λέει η Αλληλεγγύη




“Το απαίσιο πρόσωπο της κατοχής συνεχίζεται σε βάρος των εγκλωβισμένων μας. Η κυβέρνηση μας και οι καθ` ύλην Επίτροποι έχουν κάμει τα διαβήματά τους χωρίς ως τώρα αποτελέσματα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

“Τουλάχιστον ο λαός δεν έχει ενημερωθεί. Αντίθετα εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι να εξευμενίσουμε τον κατακτητή, αγοράζοντας το λογαριασμό. Μήπως τις ρητορικές και ασπόνδυλες διαμαρτυρίες μας πρέπει να αντικαταστήσουν πιο μελετημένες και συγκροτημένες ενέργειες;”.

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Οι διατάξεις του περιβόητου Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή και οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Η.Ε. (1333), όπως και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην υπόθεση της Κύπρου εναντίον της Τουρκίας, μάς δείχνουν το δρόμο και παρέχουν τα ερείσματα για συγκεκριμένες ενέργειες και διαβήματα, αρκεί να το θέλουμε».

«Διαφορετικά για ακόμη μια φορά θα συμπεριφερθούμε σαν προσκυνητές της κατοχικής Τουρκίας και των εδώ εγκάθετων της, και είναι κρίμα» καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 29/10/2017 11:57

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: