Στο υπουργείο Περιβάλλοντος οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός: Ζητούν να δοθεί άδεια για Σκουριές

Μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής οι οποίοι έχουν φτάσει στην Αθήνα με οκτώ πούλμαν , πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ,  	ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣΜεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής οι οποίοι έχουν φτάσει στην Αθήνα με οκτώ πούλμαν , πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας από τη Χαλκιδική έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος κι ενέργειας.

Οι μεταλλωρύχοι διεκδικούν τη γρήγορη επίλυση των εκκρεμοτήτων σχετικά με την έκδοση των απαραίτητων αδειών για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να έχουν «αντικείμενο εργασίας».

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την κυβέρνηση και την εταιρεία για να έχουμε δουλειά εμείς. Οι τρεις άδειες που δόθηκαν για την Ολυμπιάδα δεν αρκούν για να προχωρήσει το έργο, είναι ενιαίο» είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις στοές των μεταλλείων, Χρήστος Ζαφειρούδας.

Οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο από τις 7 το πρωί. Σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντηθεί αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων με εκπροσώπους του Υπουργείου ενώ στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.

Αυτή την ώρα είναι κλειστή η λεωφόρος μεσογείων και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της Κατεχάκη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

21/09/2017 09:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Στο υπουργείο Περιβάλλοντος οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός: Ζητούν να δοθεί άδεια για Σκουριές"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*