Όταν οι αποκαλύψεις για τα σχέδια του εθνικο-ισλαμιστή Ερντογάν ενοχλούν τους “Ελληναράδες”




Το κείμενο της ιστοσελίδας μας με τίτλο “Αποκάλυψη: Αυτά τα τρία ελληνικά νησιά του Αιγαίου θέλει να καταλάβει ο Ταγίπ Ερντογάν”, ενόχλησε τους γνωστούς “Ελληναράδες”, οι οποίοι μας  κατηγόρησαν ότι ΔΕΝ είμαστε πατριώτες, και ότι στόχος μας είναι να προκαλέσουμε …ζημιά στην Ελλάδα.

Και γιατί;

Επειδή, λένε, ότι καλλιεργούμε την ανασφάλεια στους ακρίτες των νησιών του Αιγαίου, που παρά τις απειλές παραμένουν στους τόπους που γεννήθηκαν, αυξάνονται και πληθύνονται σε πείσμα και των Τούρκων, αλλά και των “Ελληναράδων”, που δυστυχώς υπάρχουν και σε κόμματα εκτός της ναζιστικής “Χρυσής Αυγής”.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη δημοσιογραφική δουλειά μας χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς να φοβόμαστε τις όποιες έμμεσες ή άμεσες απειλές. Δεν χρωστάμε σε κανένα, γράφουμε τα πάντα φτάνει να είναι τεκμηριωμένα. Και το κείμενο για τα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν είναι απόλυτα τεκμηριωμένο.

Όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές με τα κείμενά μας σε τούτη την ιστοσελίδα, ο γείτονας της Ελλάδας είναι μία ψυχοπαθητική περίπτωση. Ούτε εμπιστοσύνη μπορούμε να του έχουμε, αλλά ούτε και να τον φοβόμαστε. Όμως, ΠΡΕΠΕΙ να δημοσιοποιούμε τους σχεδιασμούς του, ώστε ο λαός να γνωρίζει και να είναι έτοιμος εάν ο Ταγίπ Ερντογάν υλοποιήσει ποτέ τις απειλές του. Πιστεύουμε ότι δεν θα τολμήσει, αλλά φοβόμαστε το λεγόμενο “τυχαίο περιστατικό” ή το “ατύχημα”.

Το πάθημα των Ιμίων, όπου ένα ελληνικό νησί “γκριζαρίστηκε”, πρέπει να είναι μάθημά μας για πάντα.

Και επειδή η ιστορία αποδεικνύει ότι οι κρίσεις, όπως η οικονομική, σε αρκετές περιπτώσεις λύθηκαν με μεγαλύτερες κρίσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να επαγρυπνούμε και να είμαστε ενωμένοι. Δυστυχώς, οι Έλληνες πολιτικοί είναι διχασμένοι στον ύψιστο βαθμό, και έχουν μολύνει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού με τις κομματικές τους διαφορές, που στην ουσία είναι γελοίες και άνευ σημασίας για τον λαό και την Ελλάδα.

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: Αποκάλυψη: Αυτά τα τρία ελληνικά νησιά του Αιγαίου θέλει να καταλάβει ο Ταγίπ Ερντογάν

MIGNATIOU

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: