Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντωνίου: Aντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα




Η επιστροφή του Κώστα Αντωνίου στα «κοινά» του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 54χρονος πρώην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο ίδιο ακριβώς πόστο που κατείχε και το 2010 (επί πολυμετοχικότητας).

Τις τελευταίες ημέρες ήταν αυτός που με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις των διοικούντων, ωστόσο, απ΄ ότι φαίνεται λόγω της εμπειρίας που διαθέτει προτιμήθηκε από τη λύση του Καλαματιανού πρώην άσου των «πρασίνων».
Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ανακοινώσει αύριο την απόφασή του, με τον Κώστα Αντωνίου να ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με την ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών πριν από αρκετά χρόνια.

Όσον αφορά τον Τάκη Φύσσα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Σαμαρά στο πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών.

Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Μίχελ και Ιβιτς

Σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μεταξύ του προέδρου Ιβάν Σαββίδη, του προπονητή Βλάνταν Ιβιτς και του αθλητικού διευθυντή Λούμπος Μίχελ, με θέμα τον απολογισμό της χρονιάς που ποδοσφαιρικά ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι της Κέρκυρας.

Ο Ιβάν Σαββίδης από την έδρα των επιχειρήσεών του στο Ροστόφ της Ρωσίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των τελευταίων εβδομάδων της ομάδας του, την πρόκρισή της στους “32” του Europa League και δρομολόγησε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στον μεταγραφικό τομέα.

Ο ίδιος εξήγησε στους συνομιλητές και συνεργάτες του, πως δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στο σύνολο της ως τώρα διαδρομής της και περιμένει ακόμα μεγαλύτερη ανάκαμψη, αγωνιστική και βαθμολογική.

Οι τρεις άνδρες έθεσαν σε πρώτο πλάνο την πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, συζητώντας για το πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικός τη νέα χρονιά, που είναι το βασικό ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή.

Η ομάδα θα ξαναμπεί από σήμερα και ως την Πέμπτη στο προπονητήριο, με τους παίκτες να φεύγουν με εβδομαδιαία άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: