Τα κολλητάρια στην Αθήνα: Μοχάμεντ Σαλάχ και Κώστας Τσιμίκας βγήκαν για ψώνια [video]

Ο Mohamed Salah (K) της Liverpool σε δράση εναντίον του Marcos Alonso (A) της Chelsea κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Liverpool FC και Chelsea FC στο Λίβερπουλ της Βρετανίας, 22 Ιουλίου 2020. EPA / Laurence Griffiths / NMC / Pool




O σούπερ σκόρερ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε διαφορετικό… γκολ στην Αθήνα κι αυτό χάρη στο νέο κολλητάρι του, τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα μας, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο protothema.gr, καθώς ήρθε για να απολαύσει καλοκαιρινές του διακοπές. Ωστόσο, είναι απαραίτητος κάποιος που να γνωρίζει και τα κατάλληλα μέρη.

Κι ο Σάλαχ για αυτό το σκοπό βρήκε τον καλύτερο “οδηγό”. Αποφάσισε να πάρει μαζί του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Reds», Κώστα Τσιμίκα.

Μάλιστα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα μικρό σε διάρκεια βίντεο μαζί τον διεθνή μπακ. Βέβαια με αυτό το βίντεο ο Σαλάχ, βρήκε την ευκαιρία και έστειλε παράλληλα κι ένα μήνυμα στον άλλοτε συμπαίκτη και κολλητό του, Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της Ζενίτ, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως δεν τον χρειάζεται πλέον, καθώς βρήκε νέο κολλητό στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα Αθλητικά

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Δέκα γκολ: Κι όμως το Μπάρτσα – Μπάγερν παίρνει μόλις το “χάλκινο”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: