Τουλάχιστον 8 νεκροί και 60 τραυματίες στη Βομβάη όταν λόγω καταιγίδας κατέρρευσε τεράστια διαφημιστική πινακίδα

Συνεργεία διάσωσης ανασύρουν πτώματα μετά το δυστύχημα via youtube/India Today




Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν όταν τεράστια διαφημιστική πινακίδα κατέρρευσε στη διάρκεια καταιγίδας στη Μουμπάι (σ.σ. γνωστή παλαιότερα ως Βομβάη) της δυτικής Ινδίας.

Θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν την κατάρρευση μιας μεταλλικής πινακίδας, μήκους περίπου 30 μέτρων, πάνω σε πρατήριο καυσίμων στο προάστιο Γκατκόπαρ, στο ανατολικό τμήμα της ινδικής μεγαλούπολης.

Σε βίντεο που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται η μεταλλική πινακίδα να κλονίζεται από τον ισχυρό άνεμο, προτού καταρρεύσει και καταπλακώσει κτίρια, οχήματα και περαστικούς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι 20-30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλούνται οι Times of India.

Λόγω της κακοκαιρίας ανεστάλη επίσης για περίπου μία ώρα η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δ.Π.
Ινδία Μουμπάι

Σε κάθειρξη 24 ετών καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Κουαντίκ Μπισιμπάγεφ του Καζακστάν: Για τον βασανισμό και τον φόνο της συζύγου του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: