Ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη για νίκη – πρόκριση στο Final Four: Πού θα δείτε τον «τελικό» με την Μπαρτσελόνα και το Ρεάλ-Μπάγερν

Real Madrid’s Jude Bellingham (R) in action during the UEFA Champions League quarter finals first leg soccer match soccer match between Real Madrid and Manchester City, in Madrid, Spain, 09 April 2024. EPA/JuanJo Martin




Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Game 5 σε ένα ματς που δίνει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια. Το Game 5 είναι το τελευταίο στη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η ομάδα του δεν έχει (προφανώς) τον παράγοντα έδρα, αφού το ματς είναι στην Καταλονία, ενώ χαρακτήρισε την Μπάρτσα ως το φαβορί.

Αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να επιχειρήσει ένα μεγαλοπρεπέστατο mind game, θα το γνωρίζουμε γύρω στα μεσάνυχτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη διαδικασία ενός Game 5 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που το καθοριστικό ματς δεν είναι στο «σπίτι» του.

Ο Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο Game 4, ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στις 20:00 θα αναμετρηθούν η Μονακό και η Φενέρμπαχτσε, με τον νικητή να είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο έναν ημιτελικό. Όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.




Οι αθλητικές μεταδόσεις

Το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 της Euroleague ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων.

Στο μπασκετικό πρόγραμμα υπάρχει επίσης το παιχνίδι της Μονακό με την Φενέρμπαχτσε επίσης για την Ευρωλίγκα.

Τα βλέμματα στρέφονται επίσης στον αγώνα ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου για την ημιτελική φάση του Champions League που θα βγάλει ουσιαστικά το ζευγάρι του φετινού τελικού.

Σήμερα υπάρχει επίσης και ο επαναληπτικός Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

  • 12:00 Novasports 7HD Internazionali BNL d’Italia Τένις
  • 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ρώμη
  • 16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ρώμη
  • 17:15 ΕΡΤ3 Ελλάδα – Ολλανδία Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IHF
  • 19:45 COSMOTE SPORT 2 HD Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα UEFA Europa Conference League
  • 20:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ρώμη
  • 20:00 Novasports 4HD Μονακό – Φενέρμπαχτσε EuroLeague
  • 22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Πιτέρμπορο – Όξφορντ Sky Bet EFL League One
  • 22:00 MEGA-COSMOTE SPORT 1 HD Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου ChampionsLeague
  • 22:00 Novasports Prime Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός EuroLeague

Πηγή: gazetta.gr

«Το αφεντικό τρελάθηκε» με την πρόκριση στο Final Four: «Η ανανέωση του Ναν είναι μόνο η αρχή» διαμηνύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: