Ο Γιούργκεν Κλοπ διαβάζει τις πολλές χιλιάδες επιστολές που του έστειλαν φίλαθλοι της Λίβερπουλ και βουρκώνει: Είναι απολύτως όμορφο [video]

Ο Γιούρκεν Κλοπ διαβάζει τις επιστολές που του έχουν στείλει οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ Πηγή εικόνας via YouTube Liverpool FC




Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε, μετά από 9 χρόνια από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Και όπως αποδεικνύεται πλέον περίτρανα δεν ήταν απλώς ένας εξαιρετικός προπονητής που έκανε ξανά την ομάδα πρωταγωνίστρια, ήταν πολλά παραπάνω.

Στο βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της η ομάδα του Μερσεϊσάιντ ο Γιούργκεν Κλοπ διαβάζει επιστολές που του έχουν στείλει φίλαθλοι της ομάδας και ζητά εκ των προτέρων συγγνώμη γιατί δεν θα μπορέσει στον καθέναν από αυτούς ξεχωριστά, λόγω του τεράστιου όγκου της αλληλογραφίας γιατί θα πρέπει να είναι εκεί τουλάχιστον ως το 2028.

Αστειευόμενος λέει ότι -ο οπαδός της Έβερτον- ταχυδρόμος της ομάδας απέφυγε να πάει στη δουλειά του τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του όγκου της αλληλογραφίας και στη συνέχεια σχολιάζει και ευχαριστεί. Οι περισσότεροι επιστολογράφοι του τονίζουν ότι δεν τον ευχαριστούν μόνον για την προσφορά του στην ομάδα τους, αλλά κυρίως για την παρουσία του στην πόλη τους και στη ζωή τους.

Ένας μάλιστα από αυτούς του εξηγεί πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία του καθώς πριν πάει στο Λίβερπουλ όλοι τον κορόιδευαν για το όνομά του, Γιούργκεν λόγω της γερμανικής καταγωγής του πατέρα του. Τώρα, του λέει, το όνομά μου εμπνέει σεβασμό και αναγνώρισης, και όλα αυτά χάρη σε σένα.

Ένας άλλος που μόλις έγινε παπούς του λέει ότι ανυπομονεί για την ημέρα που θα μπορέσει να μιλήσει στον εγγονό του για την παρουσία του (του Κλοπ) στην ομάδα και τη ζωή του.

Ο Γιούρκεν Κλοπ ανοίγει και μικρά δώρα που του έχουν στείλει.

Κάποια στιγμή δεν μπορεί να κρατηθεί και βουρκώνει…

Τέλος ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα: Του έδειξαν την πόρτα οι Καταλανοί * Τελευταίο ματς την Κυριακή με την Σεβίλλη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: