Πανεπιστημιακό συνέδριο για το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ: «Taylor Town» το Λίβερπουλ, παράκρουση για τις τρεις sold-out συναυλίες της σταρ [videos]

Taylor Swift performs at the Friends Arena in Stockholm, Sweden, 17 May 2024. EPA, Christine Olsson SWEDEN OUT




Το Λίβερπουλ γίνεται «Taylor Town» (Πόλη της Τέιλορ) κατά τις προετοιμασίες για τις τρεις sold-out συναυλίες της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, στο Anfield Stadium στις 13, 14 και 15 Ιουνίου στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour».

Καλλιτέχνες προσθέτουν τις εγκαταστάσεις τους στο «Taylor Trail», δημιουργικό μονοπάτι αφιερωμένο σε μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη, μεταξύ άλλων, ένα πιάνο με ουρά καλυμμένο με βρύα, έναν χρυσό θρόνο και γιγάντιες καρδιές.

Τις καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις που αντιπροσωπεύουν τα 11 άλμπουμ της τραγουδίστριας επιμελείται η Επιτροπή Πολιτισμού του δήμου.

Επιπλέον διοργανώνεται σειρά εργαστηρίων χειροτεχνίας με εισιτήρια – Liverpool Loves Taylor (Craft Version) διακόσμηση cupcakes, έργα origami και κολάζ όλα εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια και ακαδημαϊκοί στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ διοργανώνουν το Tay Day, ένα συνέδριο για να «συζητήσουν και να αναλύσουν» το έργο της σταρ στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.

Στο «συμπόσιο για θαυμαστές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς» που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Λαϊκής Μουσικής θα εξεταστεί το «πολιτιστικό φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ».

Tοποθεσία θα φιλοξενήσει μια τοιχογραφία για το καινούριο άλμπουμ της τραγουδίστριας, «The Tortured Poets Department».

Η Κάθριν Ρότζερς, από το Λίβερπουλ, δημιουργός του γκράφιτι δήλωσε στο BBC: «Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι έχουν τόσο εμμονή, επειδή οι στίχοι της λένε μια ιστορία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Βαριά βιομηχανία για την Βρετανία… η Τέιλορ Σουϊφτ: ‘Ενα δισ. στερλίνες θα αποφέρει στην οικονομία της χώρας η περιοδεία της Αμερικανίδας σούπερ σταρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: