«Σκορπιός δεν είναι για σένα»: Απολύθηκε… παμ και κάτω η Μαρίνα του πιο viral video της χρονιάς

H Μαρίνα Μπομπέτσι. Via Instragram




Μπορεί να έγινε viral στο Tik Tok και να έκανε το Scorpios Bar γνωστό σε όλη τη χώρα, η Μαρίνα Μπομπέτσι όμως, δε εργάζεται πια εκεί.

Η γυναίκα που έγινε viral με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» αποκαλύπτει ότι της έδιωξαν από το μπαρ, καθώς η ιδιοκτήτρια την ζήλευε.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, η Μαρίνα Μπομπέτσι καταγγέλλει ότι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios, καθώς η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, , την έδιωξε λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι «έβγαλε ζήλια» απέναντί της.

 

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του Tik Tok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει “έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού” και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό».

Ένας φίλος ήρθε απ’ τα παλιά: Ο Αυτιάς στην εκπομπή του Παπαδάκη, μαζί στον αέρα οι δυο Γιώργηδες μετά από 21 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: