Πέθανε σε ηλικία 68 ετών στο Σουδάν ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι: Σπούδασε στην Ελλάδα Ιατρική διετέλεσε και καθηγητής στο ΕΚΠΑ

H Mαρίνα Σάττι. Στιγμιότυπο από το βίντεο του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision




Το πρωί της Τρίτης, πέθανε στο Σουδάν όπου είχε επιστρέψει και ζούσε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, Αλί Οσμάν Σάττι, σε ηλικία 68 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1956 στο Σουδάν, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, έφτασε στην Ελλάδα το 1972 και σπούδασε ιατρική. Υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989 και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

«Ο μπαμπάς μου, επειδή οι γονείς μου έχουν χωρίσει, ζει στο Σουδάν, οπότε βρισκόμαστε μόνο όταν έρχεται εδώ. Μιλάμε και στο τηλέφωνο. Έχω και μια μικρή αδελφή από τον καινούργιο γάμο του μπαμπά μου» είπε πει η Μαρίνα Σάττι σε παλιότερη συνέντευξή της στο Open.

 Και στο «Στούντιο 4» είχα μιλήσει για τα καλοκαίρια της στο Σουδάν με την οικογένεια του πατέρα της και την 15χρονη σήμερα αδελφή της, από τη νέα σύζυγο του πατέρα της, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του όταν η Μαρίνα τέλειωσε το γυμνάσιο.

«Σήμερα ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και η αδελφούλα μου, που είναι 15 χρόνων, είναι στο Σουδάν. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια από τους γονείς της. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7-8 χρόνων και ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή πως έχει δύο αδέλφια και θέλει να μας δει. ”Απλώς, είναι στην Ελλάδα”, έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως ”αυτοί είναι η αδελφή και ο αδελφός μου”. Είναι πολύ έξυπνη με τη μουσική, χορεύει και τραγουδάει» είπε η τραγουδίστρια για την αδελφή της.

Σε ηλικία 102 ετών πέθανε ο θρυλικός Λου Κόντερ, τελευταίων επιζών του θωρηκτού USS Arizona, που βύθισαν οι Ιάπωνες στο Περλ Χάρμπορ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: