«Ο Πόλεμος των Ρόουζ» έρχεται σε ριμέικ: Πολλά υποσχόμενη ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και την Ολίβια Κόλμαν

FILE PHOTO: English actor and cast member Benedict Cumberbatch attends the UK premiere of ‘The Power of the Dog’ during the BFI London Film Festival at the Royal Festival Hall in London, Britain, 11 October 2021. The British Film Institute festival runs from 06 to 17 October. EPA/VICKIE FLORES




Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Benedict Cumberbatch) και η Ολίβια Κόλμαν (Olivia Colman) θα πρωταγωνιστήσουν στο ριμέικ της κλασικής ταινίας «The War of the Roses».

Η μαύρη κωμωδία θα έχει τον τίτλο «The Roses» με τον Τζέι Ρόουτς (Jay Roach) στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η ζωή φαίνεται εύκολη για το τέλειο ζευγάρι Theo και Ιvy που έχουν επιτυχημένες καριέρες, υπέροχα παιδιά και μια αξιοζήλευτη σεξουαλική ζωή.

Όμως, κάτω από την πρόσοψη της τέλειας οικογένειας υπάρχει μια φλόγα ανταγωνισμού και δυσαρέσκειας που φουντώνει όταν τα επαγγελματικά όνειρα του Theo καταρρέουν».

Το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Γουόρεν Αντλερ (Warren Adler) και κυκλοφόρησε το 1981, υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Τόνι ΜακΝαμάρα (Tony McNamara).

Η Searchlight Pictures αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το Variety.

 

Σημειώνεται ότι η 20th Century Fox είχε κυκλοφορήσει την πρωτότυπη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος το 1989, στην δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Ντάνι Ντε Βίτο (Danny DeVito) και με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και Κάθλιν Τέρνερ (Kathleen Turner).

Η ταινία κέρδισε πολλά βραβεία ενώ απέσπασε μία υποψηφιότητα για BAFTA και τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία.

 

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Σε κατ’ ιδίαν, εμπιστευτικές συνομιλίες με τέσσερις κυβερνήσεις βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για επιστροφή αντικειμένων της συλλογής του: Τι αναφέρει δημοσίευμα της Τelegraph

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: