Με 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η γυναίκα που γέμισε το όπλο του Άλεκ Μπάλγουιν -με την τραγική κατάληξη- στα γυρίσματα του Rust

Η Χάνα Γκουτιέρες – Ριντ Πηγή Photo: Screenshot via YouTube




Στην ανώτατη ποινή, 18 μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας Rust, Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, καθώς κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς το 2021.

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ είχε κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο με το οποίο ο Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα στα γυρίσματα του «Rust» την Χαλίνα Χάτσινς. Σήμεροι ανακοινώθηκε η ποινή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει εξίσου την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, με τη δίκη του να είναι προγραμματισμένη τον Ιούλιο.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στη δίκη, ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται σε πλάνα να κουνά και να παίζει με το όπλο του, φωνάζοντας να το ξαναγεμίσουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει επανειλημμένα πως πίστευε πως ήταν άσφαιρο.

Η Γκουτιέρες-Ριντ επέλεξε να κάνει μια δήλωση ενώπιον του δικαστηρίου, λέγοντας ότι «πονάει η καρδιά της» για την οικογένεια και  τους φίλους της Χάτσινς και την κινηματογραφική βιομηχανία γενικότερα, ενώ ζήτησε από τη δικαστή να την καταδικάσει σε αναστολή.

Με πληροφορίες από USA today

Συνελήφθη 15χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε ναό του Σίδνεϊ: Τραυματίες αστυνομικοί από επεισόδια μετά το συμβάν [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: