Κασσελάκης: «Ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά»* Οι 42 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης (Α) μιλάει κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την παρουσίαση των υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Παρασκευής.

«Προτείνουμε μία καλύτερη ζωή και καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποφασίσουν. Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο όπως είναι «ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά», ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης (Κ) και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ (2Δ), ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας (2Α), ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος (Δ) και η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου (Α) παρευρίσκονται στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το σχέδιό τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε έναν βολικό για το σύστημα κόμμα. Αυτό ήταν το σχέδιο, δεν τους αφήσατε, τους το χαλάσατε γιατί πήρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

«Θέλω να πω κάτι που αφορά όλους μας, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, τους βουλευτές μας, τα στελέχη μας και φυσικά εμένα τον ίδιο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει η παραμικρή απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον σεβασμό στην ισότητα, στα δικαιώματα κάθε πολίτη, θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Το είδατε ήδη αυτό. Δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στο ψηφοδέλτιο υμνήτρια του Κασιδιάρη. Δεν είμαι Μητσοτάκης να βάζω στο ψηφοδέλτιο ακροδεξιά στοιχεία που γεννούν αποτροπιασμό και δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στην ΚΟ βουλευτή που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο ο ή ή μπροστά από το όνομα ενός ανθρώπου που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν. τις πράξεις φαίνεται ο προοδευτικός Μητσοτάκης και οι πράξεις είναι ξεκάθαρες. Δεν φοβάμαι να μιλήσω για τα πάντα, δεν έχω ούτε μυστικά, ούτε θέματα που αποφεύγω. Εδώ, μπροστά σας όλα».

Η Λεκατσά Μέλπω, η Σίνου Δέσποινα, η Κόρδατζη Βιολέτα, ο Παπαλαζάρου Βασίλειος και η Βενέρη Λύδια, είναι τα 5 πρόσωπα που επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις ευρωεκλογές θα συμμετέχουν οι δύο νυν ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

Αυτοί θα προστεθούν στη λίστα των 35 υποψηφίων οι οποίοι κατ’ αλφαβητική σειρά ανά περιφέρεια, μετά και την αντικατάσταση του Δημήτρη Παπανώτα από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, είναι:

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

1) ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΑΓΛΑΙΑ

2) ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΠΟΔΗΜΟΙ

1) ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

2) ΜΟΥΜΤΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ


ΑΤΤΙΚΗ

1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

2) ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

3) ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)

4) ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΥΡΤΩ

5) ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ

6)ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

7) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

8)ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

9) ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

10) ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

11) ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12) ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙΓΑΙΟ -ΒΟΡΕΙΟ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΑΙΓΑΙΟ-ΝΟΤΙΟ

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1) ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ-ΛΑΖΑΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

2) ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3) ΜΟΛΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΗΠΕΙΡΟΣ

ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ


ΘΕΣΣΑΛΙΑ

1) ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

2) ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3) ΧΛΑΠΑΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ-ΣΙΜΩΝΕΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

1) ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

2) ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3) ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

4) ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

ΚΡΗΤΗ

1) ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

2) ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΡΙΦΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ

 

Η ηρωική και αφανής αγωνίστρια του Πολυτεχνείου Μέλπω Λεκατσά στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: