Γλίτωσε από τη stalker του ο Χάρι Στάιλς: Στη φυλακή γυναίκα που του είχε γράψει 8.000 κάρτες σε έναν μήνα

File Photo British singer Harry Styles (C), US actor Sydney Chandler (L) and British actor Gemma Chan (R) arrive for the premiere of ‘Don’t Worry Darling’ during the 79th annual Venice International Film Festival in Venice, Italy, 05 September 2022. The movie is presented out of competition at the festival running from 31 August to 10 September 2022. EPA/ETTORE FERRARI




Μια γυναίκα που παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, στέλνοντάς του 8.000 κάρτες μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και της απαγορεύτηκε ακόμα και να παρακολουθεί διά ζώσης τις συναυλίες του καλλιτέχνη.

Η Μίρα Καρβάλιο, με καταγωγή από τη Βραζιλία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση διάρκειας 14 εβδομάδων αφού ομολόγησε την ενοχή της, αναφορικά με τις κατηγορίες για «παρενόχληση που συνεπάγεται σοβαρή ανησυχία ή αγωνία», όπως δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος.

Στην Καρβάλιο επιβλήθηκε επίσης 10ετές περιοριστικό μέτρο και συγκεκριμένα της απαγορεύθηκε να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση συμμετέχει ο Στάιλς. Η γυναίκα διατάχθηκε επίσης να μην επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή ούτε άμεσα, αλλά ούτε και έμμεσα.

Ακόμα της ζητήθηκε να μην εισέρχεται σε συγκεκριμένη περιοχή του βορειοδυτικού Λονδίνου και διατάχθηκε να πληρώσει 134 λίρες.

Η Καρβάλιο έστελνε στον 30χρονο τραγουδιστή χειρόγραφες επιστολές όσο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αγόρασε και άλλες κάρτες μέσω διαδικτύου που ταχυδρομήθηκαν στο σπίτι του.

Από τις 8.000 κάρτες που εστάλησαν συνολικά, κάποιες ήταν γαμήλιες, και δύο είχαν παραδοθεί προσωπικά από την Καρβάλιο στη διεύθυνση του Στάιλς, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Με πληροφορίες από Guardian

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον ο Ορμπαν: Λάβρος κατά της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης* «Εχετε αποτύχει, το καπελάκι σας και δρόμο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: