Για χυδαία επίθεση και ψεύδη ομιλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μετά τον σύντροφο της διέψευσε και η ίδια ότι χωρίζει από τον Διαμαντή Καραναστάση, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου διέψευσε ότι χωρίζει από τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση. Φωτογραφία από την τηλεόραση του Αντέννα




Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να xωρίζει από τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

Οι φήμες άρχισαν να “φουντώνουν” κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγες ώρες μετά τη διάψευση του συντρόφου της και βουλευτού της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντή Καραναστάση, προχώρησε σε διάψευση αναφορικά με δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και τον Διαμαντή Καραναστάση».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγορεί, επίσης, τον πρωθυπουργό για «εντολή σιωπής στα ΜΜΕ» αναφορικά με τα όσα καταγγέλλει η ίδια και το κόμμα της για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για χυδαία επίθεση καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν ψευδή δημοσιεύματα. Μίλησε για παραπέτασμα παραπληροφόρησης συνδέοντάς τη με τη διαφαινόμενη δημοσκοπική άνοδο του κόμματός της, τις ενέργειές της για τα Τέμπη και για τη νομική αναγνώριση της γυναικοκτονίας.

  • Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε χίλια πράγματα και προβάλλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας.

Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και τον Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδή δημοσιεύματα και παραπλάνηση. Πρόκειται για παραπέτασμα παραπληροφόρησης.

Ζήτησα απαντήσεις για το μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τέμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις.

Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες στον Μητσοτάκη για τη γυναικοκτονία. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής.

Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω. Δεν θα ησυχάσω εάν δεν καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι υπαίτιοι για Τέμπη. Γνωστά κόλπα, διαχρονική λάσπη δεν θα ανασχέσουν την πορεία μας».

Ο Διαμαντής διαψεύδει τα δημοσιεύματα για χωρισμό από τη Ζωή: Ο Καραναστάσης απαντά για τα “σύννεφα” στη σχέση του με την Κωνσταντοπούλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: