«Εσύ βάλε μυαλό»: Συνελήφθη για… λίγο ο Αχιλλέας Mπέος, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του δημοτικός σύμβουλος [video]

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. photo screenshot via youtube, opentv




Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Το θέμα προέκυψε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας που βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον δήμαρχο ο οποίος του είπε «εσύ βάλε μυαλό».

Η φράση αυτή του Αχιλλέα Μπέου εξελήφθη ως απειλή εναντίον του Κώστα Γαργάλα και από τους δημοτικούς συμβούλους της ίδιας δημοτικής παράταξης διότι κρίθηκε ότι συμφωνούσε και κατά κάποιο τρόπο επιβράβευε την ήδη καταδικαστέα συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα.

Ο Κώστας Γαργάλας έκρινε πως με τη φράση «εσύ βάλε μυαλό» απειλείται ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του και γι’ αυτό κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου.

Στο 18:20 η ένταση μεταξύ Μπέου και Γαργάλα:

Ακολούθησε η σύλληψη του δημάρχου του Βόλου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ. Μπέος σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής:

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία.

Στην δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Αλλωστε η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους.

Οσοι ζουν από το «επάγγελμα» της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια.

Εκτενώς και για το θέμα αυτό θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βόλος, Ελλάδα

Για χυδαία επίθεση και ψεύδη ομιλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μετά τον σύντροφο της διέψευσε και η ίδια ότι χωρίζει από τον Διαμαντή Καραναστάση, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: