Χωρίζουν ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ανακοίνωση της οικογένειας ομιλεί για τον πρίγκηπα και την πριγκήπισσα!!!

FILE PHOTO: Ο Νικόλαος (2-Α) με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ (1-Α) και η αδερφή του Θεοδώρα (2-Δ) αποχωρούν μετά το πέρας του μνημόσυνου για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Την απόφασή τους να προχωρήσουν σε διαζύγιο ανακοίνωσαν οι Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Σε σχετική ανάρτηση της οικογένειας, [σσ: στην οποία διατηρούνται κατά πάγια πρακτική οι συνταγματικώς άκυροι τίτλοι ευγενείας] αναφέρεται:

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση και στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας τους από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

«O Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος»: Ο Κλιντ Ιστγουντ λύνει το «μυστήριο» του δίχρωμου πόντσο απαντώντας ο ίδιος σε απορία θαυμαστή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: