Άγριος ξυλοδαρμός μαθητών γυμνασίου από συμμαθητές τους στη Θεσσαλονίκη: Αφορμή ένα παιχνίδι στην αυλή του σχολείου * Πέντε συλλήψεις

FILE PHOTO: Μαθητές στο προαύλιο σχολείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Περιστατικό ξυλοδαρμού τριών μαθητών γυμνασίου από συμμαθητές τους καταγγέλθηκε, χθες το μεσημέρι, σε αυλή σχολείου των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Για εμπλοκή στο επεισόδιο συνελήφθησαν πέντε μαθητές, 13 και 14 ετών, και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από την Αστυνομία ερευνώνται τυχόν ποινικές ευθύνες των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) περίπου στις 12μμ, στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκων τρεις μαθητές της Α’ γυμνασίου δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο αριθμό συμμαθητών τους, που φοιτούν στη Β΄ τάξη, στο ίδιο σχολείο.

Πέντε από τους δράστες, εσυνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προσέγγισαν τους μαθητές, τους περικύκλωσαν και ξεκίνησαν να τους χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά.

  • Αφορμή για το περιστατικό ήταν η διαφωνία που είχαν κατά τη διάρκεια ομαδικού αθλητικού παιχνιδιού στην αυλή του σχολείου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Το «ποινολόγιο» της παραλίας: Πρόστιμα έως 60.000 ευρώ, οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν τους παραβάτες μέσω εφαρμογής στα κινητά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: