Μπλακ άουτ για μια ολόκληρη ώρα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης: Δεκάδες απεγκλωβισμοί σε ασανσέρ

File Photo Πυροσβέστες επιχειρούν στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Σχεδόν μία ώρα έμειναν στο σκοτάδι περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από την Καμάρα και μέχρι τα Σφαγεία, η Άνω Πόλη και τμήμα της Νεάπολης, το βράδυ της Δευτέρας (29/4).

Μετά τη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε στις 9 το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε 150 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες. Οι πυροσβέστες έκαναν ενέργειες σε 50 περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή προκλήθηκε λόγω έκτακτης και εκτεταμένης βλάβης στη γραμμή μέσης τάσης, ενώ μέχρι τις 23.00 το αργότερο θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλα τα σημεία.

Στους κεντρικούς δρόμους οι φωτεινοί σηματοδότες έπεψαν να λειτουργούν, ο κεντρικός φωτισμός έσβησε και δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, αλλά χάος από συναγερμούς που χτυπούσαν ασταμάτητα.

Την ίδια ώρα έσπασαν τα τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ από πολίτες που ζητούσαν να μάθουν τι συνέβη και πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Voria.gr

 

Σάλος με την απόφαση για το Μάτι: Παρέμβαση Αρείου Πάγου να μην παραγραφούν αδικήματα * Μόνον η Δικαιοσύνη αποφασίζει, λέει η κυβέρνηση – Με νόμο ΣΥΡΙΖΑ έγινε η δίκη

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: