Ξέσπασε σε κλάματα ο Βινίσιους για τον ρατσισμό στην Ισπανία: «Θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο»* Η ερώτηση που τον έκανε να «λυγίσει» [video]

File Photo Real Madrid’s Vinicius Junior warms up prior to the LaLiga soccer match between CA Osasuna and Real Madrid, in Pamplona, northern Spain, 16 March 2024. EPA/Jesus Diges




Ο Βινίσιους Τζούνιορ ξέσπασε σε κλάματα στην συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας, ενόψει του φιλικού απέναντι στην Ισπανία, με τον 23χρονο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκαθαρίζει πως δεν θα φύγει από τους «μερένχες» παρά τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το φιλικό παιχνίδι Βραζιλία – Ισπανία, καθώς ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έγινε αποδέκτης μιας ερώτησης για τον ρατσισμό που έχει βιώσει και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την συγκεκριμένη κατάσταση.

Ο Βινίσιους «λύγισε» και ανέφερε πως παρά τις ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, ο ίδιος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μην δώσει χαρά σε όσους του συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως τόσο η ομάδα του, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου, τον στηρίζουν καταλυτικά σε αυτό το ζήτημα.

«Συγγνώμη. Θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο, να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και την οικογένειά μου, να μην βλέπω ποτέ μαύρους ανθρώπους να υποφέρουν».

Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ισπανία, γιατί αυτό θα έδινε στους ρατσιστές αυτό που θέλουν. Δεν πρόκειται να φύγω από το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο.

Οι ρατσιστές είναι μειοψηφία, θα παραμείνω σταθερός και δυνατός γιατί ο πρόεδρος και ο σύλλογος με υποστηρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βινίσιους.

Με πληροφορίες από Guardian 

Στους προημιτελικούς του Miami Open η Σάκκαρη: Προκρίθηκε χωρίς αγώνα αφού τα παράτησε η Καλίνσκαγια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: