Το τελευταίο κόλπο του Τζον Τραβόλτα με την Κρίστιν Ντέιβις του Sex and the City: Επαγγελματίας απατεώνας στο «Cash Out» [βίντεο]

Sanremo Festival host and artistic director Amadeus (L) with US actor John Travolta dance on stage on stage at the Ariston theatre during the 74th Sanremo Italian Song Festival, in Sanremo, Italy, 07 February 2024. EPA, RICCARDO ANTIMIANI




O Τζον Τραβόλτα (John Travolta) πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ «Cash Out» και υποδύεται έναν επαγγελματία απατεώνα, που επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς αναλαμβάνει μια δύσκολη ληστεία στο Μαϊάμι.

Ο Mason και η ομάδα του «τα παρατούν για τα καλά μετά από μια διπλή προδοσία που σημαίνει μια παραλίγο σύγκρουση με τον νόμο», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Αλλά όταν μπλέκεται στο τρελό σχέδιο του μικρότερου αδελφού του να ληστέψουν μια τράπεζα, μπαίνει στον πειρασμό του μεγαλύτερου κόλπου που έχει κάνει ποτέ και ξαναγυρίζει στα παλιά του λημέρια».

Μαζί του πρωταγωνιστούν η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» Κρίστιν Ντέιβις (Kristin Davis), ο Λούκας Χάας (Lukas Haas), ο ράπερ Quavo και οι Τζόελ Κόεν (Joel Edmund Cohen) και Σον Άστιν (Sean Astin) μεταξύ άλλων.

Την σκηνοθεσία του «Cash Out» έχει αναλάβει ο Ives και το σενάριο είναι των Dipo Oseni και Doug Richardson.

Σύμφωνα με το People, η ταινία από την Saban Films θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Απριλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Kinds of Kindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Εμα Στόουν κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: