Eπέστρεψε στις νίκες το Μιλγουόκι: Κορυφαίος ο Γιάννης που «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ [video]

File Photo Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece (C) is greeted by his brother Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (R) of Greece at a timeout during the second half of the NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the Atlanta Hawks in Atlanta, Georgia, USA, 30 March 2024. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT




Τέλος στο σερί τεσσάρων επιτυχιών που μετρούσαν τα «γεράκια» έβαλαν οι Μπακς, οι οποίοι επιβλήθηκαν 122-113 των Χοκς στην Ατλάντα, ενώ βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 47 νίκες-27 ήττες και παραμένουν στην δεύτερη θέση της Ανατολής.

Κορυφαίος των «ελαφιών» σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο τριπλ νταμπλ φίγκιουρ.

Ο “Greek Freak” αγωνίστηκε για 37 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και είχε απολογισμό 36 πόντους (12/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 12/16 βολές), 16 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ υπέπεσε σε 3 λάθη. Τον “Giannis” ακολούθησαν σε απόδοση ο Κρις Μίντλετον που πέτυχε 21 πόντους και ο Πάτρικ Μπέβερλι που σημείωσε 18, ενώ οι Μπακς είχαν συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έμεινε εκτός αγώνα για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε.

Στο μεταξύ, κορυφαίος των Χοκς ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 38 πόντους (5/9 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ντετζούντε Μάρεϊ πλησίασε το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Συνοπτικά, στους αγώνες για το NBA που έγιναν τα ξημερώματα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νέα Ορλεάνη-Βοστώνη 92-104

Ορλάντο-Μέμφις 118-88

Ατλάντα-Μιλγουόκι 113-122

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ήρωας του Γέιλ θέλει να παίξει για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό: Παραμιλούν ακόμα στις ΗΠΑ για την εμφάνιση του Ελληνοαμερικανού μπασκετμπολίστα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: