Τι συμβαίνει τελικά με την Κέιτ Μίντλετον; Το πρησμένο πρόσωπο, η περίεργη ανακοίνωση και η έκκληση του θείου της

File Photo Kate Middleton, The Duchess of Cambridge, 16 December 2012. EPA/David Davies UK and Republic of Ireland Out




Πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, με τη χθεσινή πρώτη της εμφάνιση σε όχημα που οδηγούσε η μητέρα της να πυροδοτεί νέα σενάρια.

Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε όχημα που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως τις δύο γυναίκες δεν συνόδευε σωματοφύλακας ενώ η Κέιτ φορούσε μαύρα γυαλιά και χαμογελούσε συγκρατημένα.

Η εμφάνιση αυτή, η οποία απαθανατίστηκε στην πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά από μήνες, έδωσε ελπίδες στους χιλιάδες φαν της βασιλικής οικογένειας πως η 42χρονη πριγκίπισσα σύντομα θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, παρατήρησαν κάτι περίεργο, και πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερα σενάρια για την υγεία της.

Ειδικότερα, εθεάθη με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της. Μάλιστα, ουκ ολίγα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που αναρωτιούνται εάν πράγματι είναι εκείνη ή κάποια άλλη.

Το πρωί, εξάλλου, της Τρίτης το βρετανικό υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε μια ασυνήθιστη ενέργεια και ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας στις 8 Ιουνίου, στην μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour για τα γενέθλια του βασιλιά.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ερωτήματα στον βρετανικό Τύπο αφού αρμόδιο για να ανακοινώνει τις εμφανίσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι το παλάτι του Κένσινγκτον, επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Λονδίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε πραγματοποιήσει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ μαζί με τον διάδοχο του θρόνου και τα τρία τους παιδιά. Έκτοτε, χάθηκε από τη δημόσια σφαίρα, ενώ το παλάτι στις 17 Ιανουαρίου ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μέλλουσα βασίλισσα είχε εισαχθεί στο πολυτελές νοσοκομείο London Clinic στο κέντρο του Λονδίνου ενώ την ίδια περίοδο, στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα είχε νοσηλευτεί και ο βασιλιάς Κάρολος για υπερπλασία του προστάτη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο μετά από παραμονή 13 ημερών στο London Clinic και εγκαταστάθηκε στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας Adelaide Cottage για να αναρρώσει. Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα των Καθολικών, στις 31 Μαρτίου.

Η εξαφάνιση της μελλοντικής βασίλισσας από τη δημοσιότητα και η ταυτόχρονη σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγεία της, έδωσαν τροφή σε φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αλλά και σε πληθώρα δημοσιευμάτων στα βρετανικά ταμπλόιντς. Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν πως η πριγκίπισσα έπαθε νευρικό κλονισμό, χωρίζει από τον σύζυγό της, κρύβεται μετά από αποτυχημένη επέμβαση ανόρθωσης γλουτών ενώ στον βρετανικό Τύπο δημοσιεύματα υποστήριζαν πως η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από τη νόσο του Κρον.

Ο βασιλικός βιογράφος Φιλ Ντάμπιερ δήλωσε στη Daily Mail: «Είμαι σίγουρος πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι αρκετά καλά ώστε να παρακολουθήσει την παρέλαση Trooping the Colour και το παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει πως αυτή αναρρώνει καλά από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Πιθανώς θα την δούμε το Πάσχα και μετά ας ελπίσουμε πως όλες οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο θα εξαφανιστούν. Έχω πει πως δεν βοηθά το μπέρδεμα με ανακοινώσεις όπως αυτή (του υπουργείου Άμυνας). Δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Άμυνας να μας ανακοινώνει μήνες νωρίτερα αν θα παραστεί (στην στρατιωτική παρέλαση), ειδικά, αφού αυτή δεν έχει εμφανιστεί επί δύο μήνες και έχουν γίνει τόσες εικασίες. Θα έπρεπε να έχει υπάρξει συνεννόηση με το παλάτι του Κένσινγκτον και να λένε δημοσίως τα ίδια πράγματα και οι δύο πλευρές».

Την ανησυχία εντείνει μάλλον παρά την προσπάθεια για το αντίθετο, και η έκκληση του θείου της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Γκάρι Γκόλντσμιθ, ο οποίος απευθυνόμενος μέσω social media, είπε ότι οι θεωρητικοί συνωμοσίας «πρέπει να την αφήσουν ήσυχη», προσθέτοντας: «Να της δίνουν λίγο χώρο. Είναι θεμελιωδώς λάθος και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον θα τον άφηναν λίγο στην ησυχία του. Αλλά επειδή η Κέιτ είναι η Κέιτ και κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για αυτήν.

«Απλώς παρακαλώ τους ανθρώπους να την αφήσουν λίγο ήσυχη».

Με πληροφορίες από PageSix, Daily Mirror

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον: Φρενίτιδα στη Βρετανία για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την εγχείριση στην κοιλιά

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: