Τι γράφει η «Εστία» για τους συνδαιτυμόνες των Μπρατάκου – Παπασταύρου στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη

FILE PHOTO: Ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 28 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Πληροφορίες για τους υπόλοιπους παριστάμενους στο σπίτι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, πέραν των δύο παραιτηθέντων κυβερνητικών στελεχών, δημοσιεύει η εφημερίδα Εστία.

Σύφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η παρουσία στην -όπως την βαφτίζει- «βραδιά με τα πούρα», των δύο στελεχών ήταν «εις γνώση του πρωθυπουργού».

Ετσι, η Εστία υποστηρίζει ότι ο λόγος της παραίτησης των κ. Μπρατάκου, Παπασταύρου δεν ήταν η παρουσία στο σπίτι του επιχειρηματία, αλλά η αποκάλυψή της.

Στο ίδιο κλίμα το άρθρο υποστηρίζει ότι οι δυο υπουργοί είχαν αρχικά δεχθεί μόνον «επίπληξη» για την παρουσία τους αλλά η απόφαση για την παραίτησή τους ελήφθη όταν το θέμα πήρε διαστάσεις στη Βουλή.

Οσον αφορά στους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες, η εφημερίδα αναφέρει ότι εκτός των κ. Μπρατάκου και Παπασταύρου, στο σπίτι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού ήταν ακόμα ο θεατρικός επιχειρηματίας Διονύσης Παναγιωτάκης, ο ιδιοκτήτης του iefimerida Χρήστος Ράπτης, ο Τάσος Μπούρας του Sportday, ο Σωκράτης Κομινάκης και ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ορκίστηκε στη Θήβα o Στέφανος Κασσελάκης: Σε πέντε ημέρες παίρνει και το απολυτήριο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: