«Ταύτιση των απόψεων του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ»: Το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας απαντά στα πυρά της Αννίτας και του Στεφάνου για το διάγγελμα του Προέδρου

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Απάντηση στις επικρίσεις από πλευράς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έδωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε σχέση με το διάγγελμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και τη διακαναλική του συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης.

«Κάποιες εκ των αντιδράσεων προέκυψαν πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διακαναλική», είπε ο κος Λετυμπιώτης, συμπληρώνοντας ότι αναφέρεται στην ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, «ο οποίος επιχείρησε να προκαταβάλει πριν καν ακόμα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων», όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Παράλληλα ο κος Λετυμπιώτης είπε ότι παρατηρείται ταύτιση απόψεων από πλευράς του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, κάτι που απέδωσε στην προεκλογική περίοδο που μπαίνει η χώρα.

«Εμείς ως Κυβέρνηση παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», κατέληξε.

Πλήρης ταύτιση του ΔΗΣΥ με το ΑΚΕΛ στην κριτική τους εναντίον του Προέδρου Χριστοδουλίδη: Τα ίδια η Αννίτα, τα ίδια και ο Στέφανος!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: