Σήμερα η «απολογία» του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, για τα Τέμπη: Συνεχίζεται η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Αύριο η ψηφοφορία [LIVE]

File Photo Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης μιλά στο ξεκίνημα της τριήμερης συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του κόματος Νίκος Ανδρουλάκης και την οποία έχουν υπογράψει περισσότεροι από 80 βουλευτές των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί και θα συνεχίσει χωρίς διακοπή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να μιλήσει και ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής ο οποίος ήταν αρμόδιος υπουργός την ημέρα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αύριο Πέμπτη η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9:00 το πρωί με στόχο η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσεις περί τις 8 με 9 το βράδυ. Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πρώτη ημέρα συζήτησης της πρότασης, με τις τοποθετήσεις των βουλευτών, ολοκληρώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα.

Ο Καιρίδης “έβαλε φωτιά” στη Βουλή, απάντησε σκληρά η αντιπολίτευση: Κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας ότι ακολουθούν τον …Βελόπουλο για τα Τέμπη!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: