Πέθανε ο βετεράνος ηθοποιός Έμετ Γουόλς: Είχε παίξει σε 119 ταινίες -ανάμεσά τους και το Blade Runner- και 250 τηλεοπτικές παραγωγές [video]

FILE PHOTO: US actor M. Emmet Walsh poses on the red carpet during the premiere of the movie ‘Knives Out’ at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California, USA, 14 November 2019. EPA, RINGO CHIU




Τον θάνατο του βετεράνου ηθοποιού Έμετ Γουόλς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε παίξει στο Blade Runner και το Knives Out, ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γουόλς υπέστη καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 88 ετών την Τρίτη ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Βερμόντ.

Στην εξηκονταετή καριέρα του ο Γουόλς είχε υποδυθεί αρκετούς ρόλους ανάμεσα στους οποίους ο διοικητής του Χάρισον Φορντ στο LAPD στην ταινία Blade Runner του 1982.

Είχε υποδυθεί, επίσης, τον πατέρα του Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ στην ταινία My Best Friend’s Wedding με την Τζούλια Ρόμπερτς, και τον επιτηρητή του Ντάστιν Χόφμαν στο Straight Time.

Συνολικά στην καριέρα του ο Γουόλς είχε λάβει μέρος σε 119 ταινίες και 250 τηλεοπτικές παραγωγές με τον πιο πρόσφατο ρόλο του να είναι αυτός του ηλικιωμένου σεκιουριτά στην ταινία Knives Out του 2019 με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Τα εγκλήματα της αποικιοκρατίας σε δύο Ηπείρους, το ελληνικό Μινόρε του τρόμου και οι ερμηνείες από Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Κίτον [trailers]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: